Deze Pinot Noir heeft in de neus wilde kersen, gedroogde kruiden als rozemarijn en tijm, rijpe pruimen, muskus en een lichte rook toon. In de mond is de wijn gestructureerd, nog relatief strak met mooie tannines waardoor de wijn veel belooft voor de toekomst. Voor de 2018 Pinot Noir wordt 40% van de oogst met hele trossen vergist in betonnen eieren, de overige 60% wordt geperst en gedeeltelijk in barriques (50% nieuw) en voor een kleiner deel in 600 liter foeders vergist en gerijpt. De rijpe stijl van de Pinot Noir, zijn kersenfruit en kruidige karakter maken dat deze wijn een heerlijke combinatie vormt met gerechten van de grill. Overige informatie: Tim Atkin - 94 punten (2018) Jancis Robinson - 16,5 punten (2018) Platters's - ****(*)
Volle, rijke Cabernet Sauvignon, maar wel met een jeugdige elegantie. In de geur wilde...
Meer informatieVoor deze wijn gisten de hele druiven in tanks. Halverwege de gisting wordt de helft van...
Meer informatieDeze wijn is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bush-wijnstokken, ouder dan 50 jaar...
Meer informatieGran Corona is gemaakt van Cabernet Sauvignon en Tempranillo druiven, een wijn met een...
Meer informatieDeze rode wijn word 14 maanden gerijpt in eikenhouten vaten na traditionele vinificatie;...
Meer informatie