Deze prachtige klassieke dessertwijn gemaakt van de beste met botrytis aangetaste druiven. Het loopt uit het glas met een heerlijk aroma, waarbij abrikozenjam, sinaasappel en rijp tropisch fruit elkaar prachtig opvolgen. De smaak is romig, zoet en fris. Goed intens fruit met tonen van rijp tropisch karakter en een glorieuze minerale afdronk. Een unieke dessertwijn die ertoe heeft bijgedragen dat Hongarije een van de beste wijnlanden ter wereld is geworden. In de noordoostelijke hoek van Hongarije heb je een microklimaat waardoor de edele rotting zich ontwikkelt op de druiven in de wijngaard, aan het einde van het seizoen. Deze botrytis (edelrood) geeft een uniek karakter aan de wijn en helpt de druiven uit te drogen, zodat je een zoete en intense wijn krijgt. Deze topwijn van Carpinus is van 100% Furming en wordt gefermenteerd en 24 maanden gerijpt in Hongaarse eikenhouten vaten van 220 liter.
Flor de la Mar is gemaakt van 100% Moscatel de Setúbal afkomstig van de oudere...
Meer informatieDe wijn heeft gerijpt voor 24 maanden op grote 220 liter Hongaars eiken vaten....
Meer informatieEeuwen van traditie en speciale wijnkelders hebben bijgedragen geleverd aan het maken van...
Meer informatieEeuwen van traditie en speciale wijnkelders hebben bijgedragen geleverd aan het maken van...
Meer informatieDe Carpinus Tokaji Furmint Late Harvest is een Furmint uit de bekende Hongaarse Tokaji...
Meer informatie