Flor de la Mar is gemaakt van 100% Moscatel de Setúbal afkomstig van de oudere wijngaarden van Casa Ermelinda Freitas gelegen in Fernando Pó, Palmela.Vinificatie in RVS tanks, tijdens de gisting wordt er neutrale alcohol van 77% vol toegevoegd waardoor het gistingsproces stopt en restsuikers achterblijven in de wijn. Daarna volgt een rijping van 24 maanden in halve eikenhouten vaten. De wijn heeft een prachtige goud-oranje kleur met licht bruine schakeringen. In de geur zeer complex met aroma’s van noten, rozijnen, sinaasappelmarmelade. De smaak is zacht, zoet, fruitig met tonen van rozijnen en honing. De lange afdronk is mooi in balans tussen fruitigheid en frisse levendige zuren. Echt een prachtige wijn! De ideale begeleider van kaas, noten, crème brûlée, lichte chocoladedesserts, fudge en vele andere heerlijke zoetigheden.
Eeuwen van traditie en speciale wijnkelders hebben bijgedragen geleverd aan het maken van...
Meer informatieDeze prachtige klassieke dessertwijn gemaakt van de beste met botrytis aangetaste...
Meer informatieDe wijn heeft gerijpt voor 24 maanden op grote 220 liter Hongaars eiken vaten....
Meer informatieCarpinus Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2017 is een blend gemaakt van 20% Hárslevelű en 80%...
Meer informatieDe Carpinus Tokaji Furmint Late Harvest is een Furmint uit de bekende Hongaarse Tokaji...
Meer informatie